Glowy Skin Albania

PERIPERA INK VELVET 024 MILKY NUDE

Lek 1,490
Lip tinti origjinal i cili krijon në mënyre perfekte lookun Korean të buzëve.Ngjyrë e pasur e cila përshtatet mirë me lëkurën dhe me pigmentim të lartë.   

Produkte të ngjashme

Produktet që keni parë së fundmi