Glowyskinshop.com

Peripera Ink Glasting Lip Gloss 005 Way To Go

Lek 1,590
Shkëlqim i qelqtë për buzë më të plota dhe volum të shtuar. Mjafton një shtrese për volum të mrekullueshëm dhe buze me shkelqim gjate gjithe dites.

Produkte të ngjashme

Produktet që keni parë së fundmi