Glowyskinshop.com

PERIPERA Ink Black Mascara #01 Long Lash Curling

Lek 1,590
Arrini atë vështrim të mrekullueshëm dhe tërheqës, të përshtatur me qerpikë të dendur dhe të gjatë si kukull, me kete mascara nga Peripera, të papërshkueshëm nga uji.

Fuqi super ngritëse me një formulë intensive të papershkueshme nga uji, qe zgjat gjate gjithe dites, pa levizur.

Produkte të ngjashme

Produktet që keni parë së fundmi