Glowyskinshop.com

PERIPERA INK BLACK CARA #2 VOLUME CURLING

Lek 1,590

Arrini atë vështrim të mrekullueshëm dhe tërheqës, të përshtatur me qerpikë të dendur dhe të gjatë si kukull, me kete mascara nga Peripera, të papërshkueshëm nga uji.

Furça e dendur, e përdredhur në mënyrë të barabartë, e optimizuar për kthesën e syrit, aplikon produktin në çdo qerpik duke zgjatur gjithashtu çdo qerpik.
Furça e trashë siguron qerpikët që duken më të plotë dhe më 3-dimensional nga çdo kënd me një efekt volum të rregullt.

Produkte të ngjashme

Produktet që keni parë së fundmi