Glowyskinshop.com

PERIPERA Ink Black Cara #03 Clear set curling

Lek 1,590
Mascara me efekt kthyes afatgjatë sikur të përdorni një kthyese qerpikesh. Qerpikët përdridhen lehtë pas aplikimit dhe zgjasin gjatë gjithë ditës. Furça e dendur e përdredhur në mënyrë të barabartë e optimizuar për kthesën e syrit e aplikon produktin në çdo qerpik duke zgjatur gjithashtu çdo qerpik. Formule rezistente ndaj ujit qe nuk bie gjate gjithe dites. Shkopi i dizajnuar në mënyrë të përshtatshme e bën të lehtë kapjen e qerpikëve tuaj më afër rrënjës dhe rritjen e gjatësisë së tij si asnjë produkt tjetër.

Produkte të ngjashme

Produktet që keni parë së fundmi