Glowyskinshop.com

Peri Pera Oil Capture Cooling Powder 11g

Lek 990 Lek 1,490

Pudër mikrofine e cila përthith sebumin e tepërt dhe njëtrajtëson teksturën. Grimi qendron pa levizur gjate gjithe dites pasi e fiksoni me pudren freskuese te Peri Pera.

Produkte të ngjashme

Produktet që keni parë së fundmi