Glowyskinshop.com

Peri pera INK VELVET 029 COCOA NUDE

Lek 1,490
Një ngjyre klasike nude është gjithmonë në stil. Këto nuanca të buta dhe mat do t'u shtojnë buzëve një ngjyrë të zbehtë, kadifeje dhe ato do të qëndrojnë në buzët tuaja të rehatshme pa i ndjere fare gjatë gjithë ditës.

Produkte të ngjashme

Produktet që keni parë së fundmi