Glowyskinshop.com

Peri Pera INK V-SHADING 002 CACAO BROWN

Lek 1,690

Paletë me tre tone e cila konturon fytyrën dhe njëtrajtëson lëkurën me mikropudrën që përmban. Aplikojeni me furçë për një kontur të mollëzave.

Produkte të ngjashme

Produktet që keni parë së fundmi