Glowyskinshop.com

Peri pera Ink Thin Thin Brush Liner 02 Brown Film

Lek 990


PERIPERA Ink Thin Brush Liner është një eyeliner ultra i hollë që ju lejon të merrni atë pamje perfekte të grimit me vetëm një prove. Peneli i syve ka jetëgjatësi dhe eshte rezistent ndaj njollave! Vjen me një furçë shume precise 0,12 mm që e bën jashtëzakonisht të lehtë marrjen e linjave të sakta, nga vijat e theksuara në ato të holla për të arritur pamjen e dëshiruar. Lineri i syve me shumë pigmentim vjen me një kapak hermetik për të parandaluar tharjen e furçës dhe jetegjatesi.

Produkte të ngjashme

Produktet që keni parë së fundmi