Glowyskinshop.com

Peri Pera Ink Pocket Shadow Palette 005 Touching Taro Stars

Lek 1,790

Një paletë sysh shumë efikase për fillestarë, kombinim ngjyrash për cdo mood dhe rast.

Përdorimi: Aplikoni me furcë në zonën e syve.

Produkte të ngjashme

Produktet që keni parë së fundmi