Glowyskinshop.com

Peri Pera INK POCKET SHADOW PALETTE 003 BROWN FILTER 360

Lek 1,790

Një paletë sysh me 4 tone shumë efikase për fillestarë, kombinim ngjyrash të kafes për cdo mood dhe rast.

Përdorimi: Aplikoni me furcë në zonën e syve.

Produkte të ngjashme

Produktet që keni parë së fundmi