Glowyskinshop.com

Peripera Double Longwear Cover Concealer

Lek 990

Një concealer I ndërtuar me teknologjinë Aqua Fitting System, puthitet në lëkurë shumë mire dhe qëndron gjithë ditën. Me pudër të dyfishtë, mbulon efektivisht zonat e errëta, rrathët dhe aknet. I përshtatshëm dhe për lëkura sensitive.

Produkte të ngjashme

Produktet që keni parë së fundmi