Glowyskinshop.com

Olive Young Care Plus Scar Cover Spot Patch (102 ngjitese)

Lek 1,490
Care Plus Scar Cover Spot Patch është një produkt bestseller për aknet midis koreanëve. Cdo paketim përmban 102 ngjitese ne madhesi te ndryshme!
Këto ngjitese mund të përdoren mbi akne ose ndonjë plagë tjetër në fytyrë.
Ato absorbojne qelb dhe eksudate të tjera duke mbrojtur plagët nga papastërtitë dhe bakteret. Pas përdorimit të kësaj ngjitese, plaga sherohet me shpejt pa lene  shumë shenja.

Produkte të ngjashme

Produktet që keni parë së fundmi