Glowyskinshop.com

Numbuzin No.3 Super Glowing Essence Toner 200ML

Lek 2,290
Numbuzin Essence Toner përbëhet nga 50 lloje përbërësish të fermentuar për të ndriçuar dhe forcuar lëkurën pa jete. Nr.3 Super Glowing Essence Toner përgatit dhe hidraton lëkurën, duke siguruar të gjitha përfitimet ushqyese.
Formula rigjallëruese minimizon më tej shfaqjen e linjave të holla dhe rrudhave.

Produkte të ngjashme

Produktet që keni parë së fundmi