Glowyskinshop.com

Nature Republic Aloe Vera 92% soothing gel mist 150ml

Lek 1,390
Nature Republic Soothing & Moisture Aloe Vera Gel Mist është një spray freskuese, qetësuese dhe hidratuese me 92% ekstrakt gjethesh Aloe Vera!

Përbërësi kryesor i xhelit të fuqishëm, California Aloe vera e rritur në kushte të veçanta, e certifikuar me certifikatën CCDF, qetëson shpejt, hidraton me bollëk dhe forcon imunitetin dhe barrieren e lëkurës. Aplikohet lehtë, depërton shpejt në lëkurë, e furnizon atë me lagështi të bollshme dhe lehtëson menjëherë simptomat e ndjeshmërisë si kruajtje, skuqje dhe thatësi. Falë vetive antibakteriale dhe anti-alergjike të aloes, ky mist xhel mbron lëkurën nga ndikimet negative të mjedisit të jashtëm dhe përmirëson gjendjen e saj të përgjithshme.

Nature Republic Soothing & Moisture Aloe Vera 92% Soothing Gel Mist është i përshtatshëm për përdorim të përditshëm, i sigurt për përdorim nga të gjithë anëtarët e familjes dhe i destinuar për përdorim në lëkurën e fytyrës dhe trupit.

Produkte të ngjashme

Produktet që keni parë së fundmi