Glowyskinshop.com

Nine Less Magic Nine Fill Up Silk Hair Treatment 200ml

Lek 1,390 Lek 1,990

Një trajtim leave-in, pra pa nevojë për shpëlarje, me përmbajtje aminoacidesh mëndafshi, garanton rezultate të menjëhershme të dukshme të flokut të riparuar nga nxehtësia. Mundëson një flokë të butë të fortë dhe të mëndafshtë.

Përdorimi: Pas tharjes së flokut me peshqir, masazhoni lehtë trajtimin në flokë gjysëm të njomë dhe më pas thajeni.

Produkte të ngjashme

Produktet që keni parë së fundmi