Glowyskinshop.com

Nine Less Daily Intense Nourishing Hair Essence 120ml

Lek 1,590 Lek 2,190

Një esencë floku për përdorim ditor e cila forcon dhe përmirëson gjëndjen tuaj të flokut duke zbutur dhe njëtrajtësuar fibrat e flokut. E përbërë me 5 vajra të derivuar natyralisht, të formuluar specifikisht për të ndihmuar flokun. Përdorimi: Në flokë të thatë, aplikoni një sasi produkti dhe mos e shpëlani.

Produkte të ngjashme

Produktet që keni parë së fundmi