Neogen

Neogen SUR.MEDIC+ Vital Collagen mask 30g (5 maska)

Lek 2,190

Jepini lëkurës suaj një trajtim profesional në shtëpi duke përdorur një maskë pambuku që është provuar klinikisht për të përmirësuar shkëlqimin, lagështinë dhe elasticitetin e lëkurës.

Maska e pambukut SUR.MEDIC ruan lagështinë dhe elasticitetin e lëkurës, zvogëlon dukshmërinë e vijave të holla dhe rrudhave, zgjidh problemin e rënies së lëkurës, duke e bërë atë të fortë, të tendosur, të re dhe të shëndetshme.

 Testimi klinik konfirmoi një përmirësim të elasticitetit të lëkurës prej 117.88% pas vetëm një përdorimi.

Maskë vitale SUR.MEDIC + me kolagjen është menduar për të gjitha llojet e lëkurës, dhe rekomandohet veçanërisht për lëkurat mature qe duan te targetojne shenjat e moshes.

Produkte të ngjashme

Produktet që keni parë së fundmi