Glowyskinshop.com

Neogen Real Vita C Powder Leomon 20g

Lek 1,590 Lek 2,590

Ky pluhur inovativ, i vitaminës C ofron të gjitha përfitimet ndriçuese të një serumi të fuqishëm të vitaminës C, por pa mundësinë e oksidimit për shkak të formës së tij pluhur. Vitamina C dihet se oksidohet shpejt, kështu që kjo është një zgjidhje e shkëlqyer për këdo që kërkon të minimizojë hapat në rutinën tuaj duke përfshirë ende të gjitha përfitimet ndriçuese të një serumi me vitaminë C. Adhuruesit e bukurisë pa ujë gjithashtu do ta gjejnë këtë si një opsion të shkëlqyeshëm!

Pluhuri i butë i vitaminës C i përshtatshëm për udhëtimin mund të përdoret për të gjitha llojet e lëkurës, madje edhe ato me lëkurë të ndjeshme ose të yndyrshme. Formula është pa alkool, silikon, paraben, aromë artificiale, surfaktantë dhe vaj mineral.

-Pluhuri i hollë dhe i butë i vitaminës C është i pasuruar me Acid Askorbik (17%), i cili ndihmon në shkëlqimin, mbrojtjen dhe përmirësimin e tonit dhe strukturës së lëkurës.

-Përbërësit e mëtejshëm të shtuar si Allantoin, Trehaloza dhe ekstrakti i Limonit sjellin përfitime të hidratimit dhe rigjallërimit të lëkurës së lodhur për lëkurë më rrezatuese dhe më të shëndetshme.

- Përziejeni me tonerin, emulsionin ose esencën tuaj për të maksimizuar përfitimet e produkteve tuaja të preferuara të kujdesit për lëkurën me shkëlqim!

Përdorimi i sugjeruar

  1. Aplikoni një sasi të përshtatshme të produkteve tuaja për kujdesin e lëkurës (toner, emulsion, esencë ose etj.) në pëllëmbën tuaj.
  2. Hidhni një lugë limon pluhur Real Vita C.
  3. Përzieni Real Vita C Powder Limon me produktet tuaja të preferuara të kujdesit të lëkurës.
  4. Aplikojeni në mënyrë të barabartë në fytyrë.

* Mund të përzieni produkte për kujdesin e lëkurës (toner, emulsion, essence, hidratues etj.) me pluhurin Real Vita C në pëllëmbë në një raport 10 me 1 ose më shumë.

Produkte të ngjashme

Produktet që keni parë së fundmi