Glowyskinshop.com

Neogen Dream Catcher Perfume Body Mist Edition Set (50ml*7 parfume)

Lek 11,900

Një set body mist vijnë me aroma unike që variojnë nga e ëmbla deri tek myshku. Të njohur për muzikën e tyre unike, të frymëzuar nga rock dhe EDM, septeti i fuqisë solli në jetë aromat e tyre të preferuara në formën e misteve për trupin. Kanalizoni idhullin tuaj të brendshëm me JiU's Passion Neroli ose SuA's Motion Suede ndërsa shpërtheni Dreamcatcher nga altoparlantët tuaj.

Seti përmban:
Passion Neroli:

  Jiu’s Pick: Top: Fresh Citrus, Mandarin, Lavender; Middle: Orange, Flower, Jasmine; Base: Musk, Amber.

Motion Suede:

  Sua’s Pick: Top: Fresh, Apple, Floral; Middle: Peony, Rose, Jasmine; Base: Musk, Woody.

Moonlight Musk:

  Siyeon’s Pick: Top: White, Rose, Peony, Aldehydic; Middle: Sophie, Violet, Floral; Base: Musk, Woody.

Love Rose:

  Handong’s Pick: Top: Fresh, Citrus, Fruity; Middle: Powdery, Apricot, Peach, Floral; Base: Musk, Rose.

Freedom Iris:

  Yoohyeon’s Pick: Top: Sweet, Iris, Rose; Middle: Tuberose, Powdery; Base: Musk, Woody.

Self Bergamot:

  Dami’s Pick: Top: Fresh, Aqua, Sweet; Middle: Rose, Jasmine, Powdery; Base: Musk, Amber.

Daydream Sweety:

  Gahyeon’s Pick: Top:Fresh, Fruity, Mandarin; Middle: Garden, Jasmine, Sweet; Base: Musk, Vanilla, Amber.

SuA: Më pëlqeu aroma ime [Motion Suede] sepse ka një ndjenjë të butë, komode dhe komode. Por duke qenë se është një aromë që më përfaqëson mua [si person], nuk doja që të ishte shumë e lehtë. Doja që njerëzit që e nuhasin këtë të njihnin imazhin tim të fortë dhe karizmatik.

Handong: Kur ndjeva për herë të parë aromën e trëndafilit të dashurisë, më pëlqeu vërtet atmosfera e tij me lule, e ëmbël dhe luksoze. I përshtatet personalitetit tim dhe madje është i ngjashëm me parfumin që përdor në të vërtetë.

Siyeon: Unë jam një person i tillë i natës dhe aroma e [Mushkut të Hënës] të kujton ecjen në dritën e hënës.

JiU: Aroma Passion Neroli më kujton pasionin për jetën dhe përpiqet drejt qëllimeve të mia.

Dami: Mendova për preferencat e mia dhe kur kuptova se më pëlqenin shumë aromat me fruta, zgjodha diçka të ngjashme [Self Bergamot].

Gahyeon: Me të vërtetë mendova se aroma e [Daydream Sweet] pushtoi personalitetin tim të ëmbël dhe ëndërrimtar dhe më pëlqeu freskia e notave.

Yoohyeon: Ndjeva lirinë nga notat e luleve dhe të drurit të sandalit [të Freedom Iris]. Më pëlqen të jem jashtë dhe ndjenja e të qenit i palidhur.

Produkte të ngjashme

Produktet që keni parë së fundmi