Glowyskinshop.com

Neogen dermatology youth repair cream 50ml

Lek 3,490

𝐏𝐞𝐫𝐬𝐡𝐤𝐫𝐢𝐦𝐢

Një krem ​​i fuqishem rigjenerues formuluar me superprobiotikë qe targetojne shume shqetësime te lëkurës. Përmirëson imunitetin e lëkurës ndërsa rikthen njetratshmerine, qëndrueshmërinë, ngushton poret dhe trajton rrudhat. Formuluar me superprobiotikë dhe 11 lloje peptidesh për të zgjidhur një mori shqetësimesh të lëkurës, duke përfshirë Acetil Hexapeptide-8 dhe Oligopeptide të Botox, që energjizon dhe rigjeneron lekuren, duke mbështetur një lëkurë me pamje rinore.

Kremi bën më shumë sesa thjesht hidratim. Eshtë i mbushur me probiotikë për të balancuar lëkurën tuaj dhe për të forcuar barrieren e saj mbrojtëse plus peptide për të zbutur pamjen e rrudhave, vijave të holla dhe tekstures së ashpër.

Formula e avancuar teknologjikisht, me performancë të lartë e mban lëkurën tuaj të shëndetshme dhe shume elastike.

Një teksturë e lehtë dhe ushqyese që rrëshqet këndshëm dhe lë një ndjenjë freskie pa ngjitje.

𝐅𝐨𝐫𝐦𝐚𝐭𝐢: 50ml

𝐏𝐞𝐫𝐪𝐞𝐧𝐝𝐫𝐢𝐦𝐢 𝐢 𝐩𝐫𝐨𝐛𝐢𝐨𝐭𝐢𝐤𝐞𝐯𝐞

Lactobacillus Ferment Lysate – 14.3%

Bifida Ferment Lysate – 14ppm – 0.0014%

Streptococcus Thermophilus Ferment – 0.0004%

 

𝐏𝐞𝐫 𝐜𝐢𝐥𝐚𝐭 𝐥𝐞𝐤𝐮𝐫𝐚 𝐤𝐞𝐬𝐡𝐢𝐥𝐥𝐨𝐡𝐞𝐭?

Rekomandohet per lekurat normale, mikse dhe te thate.

 

 

Produkte të ngjashme

Produktet që keni parë së fundmi