Glowyskinshop.com

Neogen dermatology probiotics relief cream 50ml

Lek 3,490

Formulimi i kremit është krijuar në përgjigje të problemit të plakjes së lëkurës midis moshës 25 dhe 35 vjeç, pra luftës së hershme kundër shenjave te moshes. Kremi neogjen me probiotikë zvogëlon shenjat e demtimit nga dielli, zbut rrudhat, forcon lëkurën dhe ngadalson shfaqjen e rrudhave dhe vijave të holla. Komponentët ngritës të tilla si kolagjeni, adenozina dhe deri në 11 lloje të peptideve stimulojnë prodhimin e kolagjenit dhe elastinës, forcojnë lëkurën dhe e mbajnë atë të re, elastike dhe të tendosur, ndërsa një përzgjedhje e zgjedhur posaçërisht e probiotikëve "të fortë" ndërton një barrierë të fortë të lëkurës dhe forcon imunitetin e lëkurës.
Formula është pa aromë artificiale, ngjyra, paraben, sulfate, alkool, minerale dhe vajra thelbësorë.

Kujdes për forcimin dhe shkëlqimin me probiotikë të vërtetë, barrierë lëkure e shkrirë me probiotikë me strukturë të tipit kos.

Zgjedhja e NEOGEN e probiotikëve të fortë, të vërtetë dhe peptidit të tipit 11, kolagjenit, adenozinës që ndihmon në lagështimin dhe trajtimin e shenjave te moshes.

Produkte të ngjashme

Produktet që keni parë së fundmi