Neogen

NEOGEN DERMALOGY REAL FRESH FOAM CEREAL 160g

Lek 1,790

Real Fresh Foam CEREAL është një shkumë pastruese e butë dhe hidratuese e fytyrës me kokrra orizi të fermentuara 100% reale (Oryza Sativa) të vendosura në një pjesë të veçantë të paketimit të pajisur me një filtër që lejon përzierjen e vazhdueshme të shkumes pastruese dhe drithërave. Shkuma pastruese e fytyrës NEOGEN Real Fresh me oriz është menduar për të gjitha llojet e lëkurës dhe rekomandohet veçanërisht për lëkurën që nuk ka shkëlqim dhe freski, lëkurë me një çehre të pabarabartë me njolla.

Ky lares i bute largon në mënyrë të efektshme të gjitha papastërtitë nga fytyra pa acarim dhe tharje falë formulës hipolergjike dhe ultra hidratuese të bërë nga përbërës natyralë që lë lëkurën të butë, të freskët dhe të hidratuar pas çdo përdorimi.

Baza e formulës  është uji i orizit (uji i farës Oryza sativa) në të cilin janë shtuar 99 përbërës natyralë dhe ekstrakte bimore.

Kokrrat e tërshërës janë një burim natyral i antioksidantëve dhe ndihmojnë në shkëlqimin e lëkurës!

Formula inovative është përshtatur për të gjitha llojet e lëkurës, veçanërisht të ndjeshme dhe heq butësisht papastërtitë . Mos harroni, ju po lani fytyrën tuaj dy herë në ditë kështu që përdorimi i një pastruesi te bute është thelbësor për ta mbajtur atë të shëndetshme.

Neogen gjithashtu e vendosi këtë pastrues përmes 7 testeve të ndryshme klinike për të provuar se sa efektiv është në heqjen e sebumit, hidratimit, zvogëlimit të qelizave të vdekura të lëkurës dhe përmirësimit të fytyrës (përfshirë poret) - të gjitha ndërsa nuk ka përbërës irritues.

Të gjitha shkumat pastruese të fytyrës NEOGEN Real Fresh janë pa etanol, talk, sulfat, BHA, vajra minerale, parafinë, BHT, pigmente artificiale, katran, triklosan, silikon (dimetikon), aditivë  dhe nuk përmbajnë përbërës me origjinë shtazore.

Produkte të ngjashme

Produktet që keni parë së fundmi