Glowyskinshop.com

NEOGEN Dermalogy Probiotics Youth Repair Mist 120ml

Lek 2,490
Një kombinim i vajit (5%), lagështisë (95%) që ngop lëkurën me hidratim dhe parandalon avullimin e lagështisë me një pengesë vaji për të ndihmuar në ruajtjen e një lëkure të hidratuar! Formuluar me superprobiotikë dhe një kompleks vaji Tru-Skin pengesë e ngjashme me lipidin tonë të lëkurës që përmirëson imunitetin e dobësuar të lëkurës dhe krijon një bioritëm të mirë të lëkurës për të absorbuar në mënyrë efektive përbërësit ushqyes në lëkurë! Siguron hidratim jo ngjitës në çdo kohë të ditës me kapsula të injektuara me pika vaji!

Produkte të ngjashme

Produktet që keni parë së fundmi