Neogen

NEOGEN DERMALOGY A-CLEAR SOOTHING PINK ERASER 15ml

Lek 1,690

A-Clear Soothing Pink Erase është një trajtim "miqësor ndaj lëkurës" që, pa acarim dhe tharje, qetëson  dhe "fshin" në mënyrë efektive papërsosmëritë e lëkurës siç janë aknet dhe zvogëlon dukshmërinë e shenjave të tyre. Trajtimi intensiv në një shishe të vogël përbëhet nga dy shtresa të veçanta, shtresa e sipërme, e lëngshme me acid salicilik, azulene, vaj fletë çaji jeshil dhe ekstrakte nga bima Centella asiatica (bari i tigrit) dhe shtresa e ulët "rozë", e cila përbëhet nga kalaminë rozë natyrale pluhur.

Calamine e fuqishme rozë, falë vetive të saj anti-inflamatore, qetëson aknet, parandalon infeksionet bakteriale dhe mbron lëkurën nga formimi i akneve të reja. Acidi salicilik, si përbërësi kryesor i shtresës së sipërme të trajtimit, është një acid i butë BHA që eksfolion lëkurën, rregullon sekretimin e sebumit, zhbllokon poret dhe shpërben papastërtitë, ndërsa azulena, vaji i çajit jeshil dhe bari i tigrit lehtësojnë skuqjen dhe qetësojnë irritimin ne lëkurë te ndjeshme.

Customer Reviews

Based on 1 review Write a review

Produkte të ngjashme

Produktet që keni parë së fundmi