Glowyskinshop.com

Neogen ALLDAY LOCKING FIXER 80ml

Lek 1,890 Lek 2,190

E infuzuar me polimerë të fuqishëm, makeup juaj do të qëndrojë gjatë gjithë ditës pa njolla. Me teksturë të dyfishtë ujë-vaj, lëkura krijon një barrierë mbrojtëse dhe hidratohet, dhe sebumi është I balancuar.

Aplikojeni 20 cm larg fytyrës.

Produkte të ngjashme

Produktet që keni parë së fundmi