Glowyskinshop.com

Neogen AGECURE INTENSIVE NEW AGE CREAM 50ml

Lek 4,990
Kremi me zgjidhje intensive jep rikuperim të menjëhershëm për lëkurën e lodhur dhe të dobësuar përmes një formule që përmban peptide të patentuara si Argirlene, Syn-Coll dhe përbërës të tjerë të njohur për të nxitur prodhimin e kolagjenit në lëkurë. Struktura e formulës ngjitet tërësisht në lëkurë për të dhënë përfitime forcuese, shtrënguese dhe luftuese kundër rrudhave. Duke siguruar lagështi intensive në shtresat më të thella të lëkurës, lëkura qetësohet dhe mbrohet nga ndotësit dhe stresorët mjedisorë, ndërsa shenjat e plakjes zvogëlohen me kujdes të butë.

Produkte të ngjashme

Produktet që keni parë së fundmi