Glowyskinshop.com

Neogen A-CLEAR SOOTHING SPOT PATCH (24 Ngjitese)

Lek 790

Patch hidrokoloide qe ndihmojnë në absorbimin e sekrecioneve nga aknet, ndërsa krijojnë një mjedis të lagësht për të parandaluar shenjat duke mbrojtur plagen nga uji, pluhurat dhe bakteret.

Produkte të ngjashme

Produktet që keni parë së fundmi