Glowyskinshop.com

Nature republic Real Nature Mask Sheet BAMBOO 25ml

Lek 290
Fleta e maskës Nature Republic përdor një maskë prej pambuku prej celuloze me tre shtresa të përbërë nga një shtresë të ekstraktit të përbërësit kryesor, një shtresë esencë bazë dhe një shtresë tjetër esence të tepërt. Kjo ndihmon në rritjen e përthithjes, duke e mbajtur maskën të lagësht më gjatë për t'i dhënë lëkurës më shumë kohë për t'u zhytur në esencë. Ekstrakti i bambusë përforcon ekuilibrin e lagështisë së lëkurës duke riparuar barrieren dhe duke rritur elasticitetin e lekures.

Produkte të ngjashme

Produktet që keni parë së fundmi