Glowyskinshop.com

Nature Republic REAL COMFORTING MASK SHEET Vitamin E

Lek 390

Një maskë për përdorim ditor e cila ka si qëllim të rikthejë balancën vaj-ujë me anë të vitaminës E. Përdorimi: 1. Pastroni fytyrën dhe aplikoni toner 2. Vendosni maskën në mënyrë të njëtrajtshme 3. Lëreni të veprojë për 10-20 minuta, pa shpëlarë produktin e mbetur.

Produkte të ngjashme

Produktet që keni parë së fundmi