Glowyskinshop.com

Nature Republic Provence Cream Concealer 23 natural beige

Lek 1,390
Korrektor me mbulim të plotë me performancë të lartë për lëkurë perfekte pa të meta. Një korrektor kremoz i formuluar me përbërës që e duan lëkurën Kamomil, Gjalpë Shea dhe Gjalpë Mango për të ofruar një mbulim të pasur dhe ushqyes. Përshtatet lehtë me lëkurën me efekt të shkëlqyer të kontrollit të sebumit për të mbetur ne lëkurë mat dhe pa levizur.

Produkte të ngjashme

Produktet që keni parë së fundmi