Glowy Skin Albania

Nature republic HONEY MELTING LIP 09 GRAPE 3g

Lek 1,290
Ky tint do t'i mbështjellë buzët tuaja me një teksture luksoze prej mjalti, duke siguruar hidratim të plotë dhe një përfundim jashtëzakonisht të butë. Struktura e tij  rrëshqet pa probleme mbi buzë, si një shurup i pasur mjalti që mbulon sipërfaqen dhe i jep shume shkelqim dhe volum buzaeve. Shkëlqimi i lartë krijon një përfundim të pagabueshëm që do t'ju lërë të ndiheni sikur keni hyrë menjëherë në qendër të vëmendjes. Produkti ynë i domosdoshëm tashmë është bërë viral në Kore dhe është shitur menjëherë pas lançimit - merre tani para se të jetë tepër vonë!

Produkte të ngjashme

Produktet që keni parë së fundmi