Glowyskinshop.com

Nature republic Good Skin Niacinamide Mask Sheet

Lek 290
Këto maska pëlhure janë të zhytura dhe njomura në sasi të bollshme esence duke adresuar çdo problematikë të lëkurës tuaj. Maska përmban niacinamide dhe vitamine C, të cilat kujdesen për tkurrjen e poreve dhe zbehjen e shenjave dhe hiperpigmentimit.

Produkte të ngjashme

Produktet që keni parë së fundmi