Glowyskinshop.com

Nature Republic Color Blossom Fairy Twinkle Glitter 03 Lavender Fantasy 4.2g

Lek 1,390
Color Blossom Fairy Twinkle Glitter eshtë një penel me shkëlqim lejla me kohezgjatje te larte. Aplikojeni në qepalla ose poshtë syve për të krijuar një grim të ndritshëm dhe vezullues. 

Produkte të ngjashme

Produktet që keni parë së fundmi