Glowyskinshop.com

Nature Republic By Flower Liquid Blusher 01 Grapefruit Cotton Candy

Lek 1,390
Nje blush liquid qe ndryshon lojën, me ngjyrat më të pigmentuara dhe më të gjalla që do t'i bëjnë faqet tuaja të shfaqen. Kjo formulë e nivelit të lartë rrëshqet pa probleme në lëkurën tuaj, duke krijuar një ngjyre natyrale që zgjat gjithë ditën. Ky blush eshte  është i përkryer për këdo që kërkon një produkt të gjithanshëm që ofron cilësi dhe efikasitet. Na besoni, pasi ta provoni, nuk do të jeni në gjendje t'i ktheheni blush-eve të zakonshme me pudër.

Produkte të ngjashme

Produktet që keni parë së fundmi