Glowyskinshop.com

Nature republic Botanical Micro Slim Fit Eyeliner 01 Black 0.05g

Lek 990
Një laps për sytë ultra i hollë 1,5 mm i tipit xhel që ka fuqi të lartë qëndrueshmërie dhe i shpreh linjat më qartë.

Produkte të ngjashme

Produktet që keni parë së fundmi