Glowyskinshop.com

Nature republic Botanical Lucky Dot Pen 02 Freckle Maker 1g

Lek 1,190

Lucky Dot Pen 02 Freckle Maker eshte një penel me pikë ne maje që do të përmirësojë më tej personalitetin tuaj duke krijuar pika kafe te lehta ne lekure. Formula inovative me bazë uji dhe aplikuesi shume praktik  ju lejojnë të krijoni njolla lehtësisht dhe me forma të parregullta për t'i bërë ato të duken hiper-realiste.
Në varësi të mënyrës se si e përdorni, është e mundur të krijoni njolla jashtëzakonisht transparente, më intensive ose shenja të rreme bukurie.

Ngjyra e penelit është krijuar për të marrë njolla me pamje shumë realiste në çdo ton lëkure.

Mund të përdoret gjithashtu si një eyeliner voluminoz dhe i trashë nën sy.

Produkte të ngjashme

Produktet që keni parë së fundmi