Glowyskinshop.com

Nature republic Blackhead clear nose pack 7EA/SET

Lek 790

Blackhead Clear Nose Pack ndihmon në largimin e papastërtive, pikave të zeza dhe qelizave të vdekura të lëkurës, duke rezultuar në lëkurë më të lëmuar dhe me pore te zvoeluar. Përmban pluhur natyral qymyri që hap poret e bllokuara dhe nxjerr sebumin e tepërt jashte ndërsa ekstraktet e aloe vera depërtojnë thellë në lëkurë duke i dhene lagështi dhe pore të pastruara.


SI TË PËRDORNI:
1.Pasi të keni larë fytyrën, lagni zonat përreth hundës me ujë.

2.Vendoseni në hundë.

3.Hiqeni pas 10-15 minutash kur paketimi të jetë tharë.

Produkte të ngjashme

Produktet që keni parë së fundmi