Glowyskinshop.com

Nard Scalp Scrub Shampoo 200ml

Lek 1,490

Scrub i skalpit me përbërje të kripës së Himalajës 45% qe pastron dhe rifreskon totalisht skalpin nga cdo papasterti. Mund të përdoret lehtësisht dhe në skalp sensitiv. Balancon yndyrën dhe largon zbokthin. Përdorimi: 2 herë në javë në vend të shampos ose para saj.

Produkte të ngjashme

Produktet që keni parë së fundmi