Glowyskinshop.com

Nard Hair Loss Control Shampoo 500ml

Lek 2,190

Një shampo flokësh ushqyese e formuluar me ingredientë natyralë të cilat ofrojnë një pastrim të mirë të skalpit ndërkohë që ushqen me nutrientë natyralë dhe nxit daljen e flokut te ri. Përmban vajin e arrës së kokosit dhe Shikaki fruit extract, ingredientë që forcojnë rrënjën e flokëve dhe parandalojne renien. Gjithashtu përmban 7 lloj ingredientësh si Rosemary Leaf extract, Matricaria extract dhe Lavender extract, të cilat qetësojnë skalpin nga irritimi dhe forcojne shume rrenjen e flokut.

Produkte të ngjashme

Produktet që keni parë së fundmi