Glowy Skin Albania

SANA Nameraka Sheer and Moisture Eye Cream 20g

Lek 2,190

SANA Nameraka Sheer and Moisture Eye Cream është një krem për zonën e syve që fokusohet te hidratimi dhe rrathët e zinj. Vitamina E, një përbërës i fuqishëm antioxidant, penetron deri ne shtresat e thella te lekurës duke siguruar mbrojtje dhe hidratim. Qumështi i sojës i fermentuar rrit elasticitetin dhe minimizon linjat e mimikës. Pluhuri reflektues ndihmon në ndricimin e rrathëve te zinj. 


Përdorimi:

Në fund të rutinës merrni një sasi të përshtatshme dhe masazhojeni  në zonën rreth syve. 
Mund ta përdorni në mëngjes dhe në mbrëmje. 

Produkte të ngjashme

Produktet që keni parë së fundmi