Glowyskinshop.com

My Hair Recipe Strength Tonic Essence

Lek 2,190

Formulim me ingredient nga Jeju Pine, Cypress dhe Cedar, produkti forcon rrënjën e flokut dhe nxit qarkullimin  e gjakut duke stimuluar gjithashtu dhe daljen e flokeve te rinj. Efekt rifreskues I menjëhershëm. Me anë të spray, aplikoni produktin në rrënjë.

Produkte të ngjashme

Produktet që keni parë së fundmi