Glowyskinshop.com

My Foundation Brush [Cover]


Lek 1,990

Furça e shkurtër dhe e dendur është perfekte për shpërhapje të fondatinës në mënyrë të njëjtrajtshme.

Efektivisht krijon mbulim të mire dhe në cepat e fytyrës.

Produkte të ngjashme

Produktet që keni parë së fundmi