Glowy Skin Albania

Morihan Matcha Powder 500g

Lek 3,490

Ky produkt është një përzierje e çajit jeshil matcha me cilësi të lartë dhe sheqerit të ngrirë, duke krijuar një shije unike dhe të pasur që është karakteristikë e matcha-s.

Ashtu si çaji jeshil, matcha është i pasur me antioksidantë, duke përfshirë katekina, të cilat ndihmojnë në parandalimin e dëmtimit të qelizave dhe të ulin rrezikun e sëmundjeve të caktuara. Disa studime sugjerojnë gjithashtu se katekinat dhe kafeina që gjenden në matcha mund të kenë një përfitim të butë në humbjen dhe menaxhimin e peshës. Katekinat në matcha dhe çaj jeshil ulin stresin oksidativ - një çekuilibër midis radikaleve të lira dhe antioksidantëve në trup - dhe parandalojnë inflamacionin.

Produkte të ngjashme

Produktet që keni parë së fundmi