Glowyskinshop.com

MIZON Skin Energy Hyaluronic Acid 100 30ml

Lek 2,290
Mizon Original Skin Energy Hyaluronic Acid 100 është një serum i koncentruar që përthithet shpejt dhe përmban një zgjidhje 50% të acidit hialuronik.
I jep menjëherë lagështi lëkurës, duke i mbushur indet dhe duke siguruar nivelin e hidratimit që i nevojitet lëkurës. Acidi hialuronik është një përbërës natyral i lëkurës i aftë të mbajë një sasi të madhe uji, deri në një mijë herë më shumë se vëllimi i tij.
Me kalimin e moshës, prodhimi i këtij acidi nga trupi ynë zvogëlohet, prandaj shfaqen simptomat e para të dehidrimit dhe mungesës së elasticitetit të lëkurës sonë.

Produkte të ngjashme

Produktet që keni parë së fundmi