Glowyskinshop.com

MIZON Phyto Plump Collagen Eye Gel Patch

Lek 2,242 Lek 2,990
Patches Phyto Plump Collagen Eye Xhel janë krijuar për të targetuar të gjitha papërsosmëritë e zones poshte syve!

Ata kanë një efekt ndriçues dhe hidratues, duke trajtuar pabarazitë e lekures dhe rrudhat e thella. 

Vetitë ftohëse tonifikojnë mirë zonen poshte syve, do të ndjeni relaksim dhe kujdes të plotë. Produkti është gjallërues dhe nuk lë gjurmë të ngjitjes!

Produkte të ngjashme

Produktet që keni parë së fundmi