Glowyskinshop.com

Mizon Joyful Time Essence Mask Pomegranate 23g

Lek 290
Mizon Joyful Time Essence Mask Pomegranate është një maskë e pasuruar me shegë që e bën lëkurën tuaj më të rigjallëruar, të fortë dhe me më pak shenja hiperpigmentimi. Maska ka përbërës ka aftësinë të përmirësojë hiperpigmentimin e shkaktuar nga ekspozimi i tepërt në diell dhe të përmirësojë elasticitetin e lëkurës duke e mbrojtur atë nga agjentët e jashtëm.

Produkte të ngjashme

Produktet që keni parë së fundmi