Glowyskinshop.com

Mizon Joyful Time Essence Mask Hyaluronic Acid 23g

Lek 290
Maska Mizon Joyful Time Essence Acid Hyaluronic është një maskë e pasuruar me acid hialuronik që e bën lëkurën tuaj më të hidratuar, të ngopur dhe me shenja më pak të dukshme të moshës. Me fjalë të tjera, kjo maskë përmban një përbërje të pasur me acid hialuronik të përshtatshme për çdo lloj lëkure më të thatë dhe të dehidratuar. Kjo ndodh sepse ky përbërës ka aftësinë të depërtojë në shtresat e poshtme të lëkurës duke i hidratuar ato thellë dhe duke ndihmuar në zbutjen e rrudhave dhe vijave të imëta duke ruajtur lagështinë në lëkurë. Për më tepër, kjo maskë përmban edhe një xhel hidratues që hidraton lëkurën në thellësi, duke krijuar gjithashtu një barrierë mbrojtëse ndaj agjentëve të jashtëm.

Produkte të ngjashme

Produktet që keni parë së fundmi