Glowyskinshop.com

Mizon Joyful Time Essence Mask Bamboo 23g

Lek 290
Mizon Joyful Time Essence Mask Bamboo është një maskë e pasuruar me bambu që e bën lëkurën tuaj më të lëmuar, të qetë dhe të fortë. Me fjalë të tjera, kjo maskë përmban një përbërje të pasur me ekstrakt bambuje të përshtatshme për çdo lloj lëkure, veçanërisht lëkurën e lodhur apo të dëmtuar. Kjo për shkak se ky përbërës ka aftësinë të qetësojë lëkurën duke e mbushur atë me një nxitje hidratuese dhe veti qetësuese. Për më tepër, kjo maskë përmban edhe një xhel hidratues që hidraton lëkurën në thellësi, duke krijuar gjithashtu një barrierë mbrojtëse ndaj agjentëve të jashtëm.

Produkte të ngjashme

Produktet që keni parë së fundmi