Glowyskinshop.com

Mizon Hyaluronic Acid Eye Gel Patch

Lek 1,867 Lek 2,490
Copeza Xhel për Sytë Mizon Hyaluronic Acid janë copa të buta të tretshme në ujë të tipit xhel që janë formuluar për të siguruar lagështi dhe ushqim intensiv për sytë tuaj, me efekte tonifikuese dhe ngritëse për të reduktuar shfaqjen e linjave të imta. Krenohet me ngjitje të jashtëzakonshme dhe ampulë të koncentruar të acidit të trefishtë hialuronik që ofron një efekt të menjëhershëm ftohës dhe qetësues.

Produkte të ngjashme

Produktet që keni parë së fundmi